Ook voor gevelbekledingen kunt u bij B&Y-construct terecht.
Om u enig idee te geven, maken we onderstaand een lijst met verschillende materiaalmogelijkheden. Deze kunnen dan nog eens in talrijke kleuren gekozen worden, met verschillende oppervlaktetexturen (houtnerf/ vlak / planchetten-look/..)
 

 

Waterdichtingsfolies

U bent bezig met de bouw van uw woning, maar de buren beginnen pas over enige tijd? Uiteraard moet uw gemene gevel beschermd zijn tegen weersinvloeden om vochtproblemen in uw woning te vermijden. Dit is de financieel, meest economische manier om uw woning tijdelijk te beschermen.
 
Sidings

Het uitzicht van hout charmeert u? Wij bekleden uw gevel met onderhoudsvrije, geïsoleerde planken, die hetzelfde uitzicht hebben als uw houten bekleding.

 
Leibekledingen

Dit is misschien wel het meest flexibel inzetbare bekledingsmateriaal. Schuine daken, gegolfde koepels, zijkanten van dakkapellen, … Gezien de ontelbare formaten, texturen, kleuren, .. komen wij de mogelijkheden graag met u bespreken.

 

Trespa / Rockpanel : Onderhoudsvrije kunststofbeplating

Glad, generfd, grof geborsteld? Van transparant tot gelakt zwart? Wij beschikken over de nodige documentatie om u in de rijke mogelijkheden wegwijs te maken. De verankeringen gebeuren in een achterliggend latwerk met behulp van meegelakte bevestigingsbouten.

 

Profielplaten

Profielplaten zijn panelen die hoofdzakelijk voorzien worden op moderne gebouwen, industie-hallen of bijbouwen. Deze panelen zijn voorzien van een platisole, waardoor verkleuring en mosvorming uitgesloten zijn. Met isolatie of zonder? Wij voorzien deze panelen op de gewenste maat.

 

 

 

 

VRAAG NU VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN HOME DAKWERKEN ISOLATIEWERKEN RENOVATIE VAN DAKEN ZINK- & GOOTWERKEN BEKLEDINGEN OFFERTEAANVRAAG CONTACT
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
1 2 3 4
dakwerken - isolatie - renovatie dak - zinkwerken - renovatie goot dakwerken by construct

 

 

 

BEKLEDINGEN